Uw fysiotherapeut begrijpt wat er tijdens het sporten gebeurt en bekijkt hoe u geblesseerd of overtraind bent geraakt. Het behandelplan of revalidatieschema wordt afgestemd op uw mogelijkheden en op de sport die u uitoefent.Tevens krijgt u blessurepreventie adviezen.

Wanneer u een sportblessure heeft, kunt u door ons geholpen worden. U wilt dan natuurlijk zo snel mogelijk weer kunnen sporten, desnoods met een aangepast trainingsschema, om uw conditie te behouden. Er wordt gekeken naar uw motoriek en de eventuele oorzaak van een blessure. Het doel is de oorzaken aan te pakken en tevens de blessure te behandelen middels verschillende technieken. U wordt sportspecifiek en functioneel getraind zodat u kunt herstellen tot uw oorspronkelijk sportniveau.

Het kan ook zijn dat u uw huidige sportprestaties wilt verbeteren of juist weer in beweging wilt komen na bijvoorbeeld ziekte. Ook dan kunnen onze therapeuten u ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld door een op maat gemaakt trainings- of oefenprogramma.

Bij ons kunt u ook terecht voor een hardloopanalyse op de loopband. Er wordt gekeken naar uw techniek en eventuele risico’s op blessures.

Robert Nieuwland - BCs

Robert is onze algemeen sportfysiotherapeut. Hij kan uw sportblessures behandelen zodat u snel weer het veld op kunt.

Wilt u meer weten over Robert of één van onze andere collega's. Klik dan op de link