Bedrijfsfysiotherapeuten zorgen ervoor dat mensen op een gezonde manier kunnen werken. Ze voorkomen en behandelen klachten die te maken hebben met het werk. Vaak hebben klachten te maken met de werkhouding, werkplek, taken, werkduur of de organisatie van het werk.

Bij Mea Fysio Wilkemaheerd is een geregistreerde bedrijfsfysiotherapeut aanwezig. Hij heeft een optimale kijk op lichamelijke klachten die gerelateerd zijn aan werk. Hij onderzoekt de werkplek van de werknemers en brengt advies uit over hoe deze eventueel aangepast kan worden. Hij kijkt ook naar balans tussen belasting en belastbaarheid op de werkvloer. Zowel fysiek als mentaal.

Het is dus een taak van onze collega om u te adviseren hoe u (of uw werknemers) de werkzaamheden het meest optimaal kunt (kunnen) uitvoeren zonder daarbij lichamelijke klachten te krijgen. Onze collega is er voor individuele klachten van de patiënt of uitgebreide analyses van werkplekken in samenwerking met werkgevers, verzekeraars of arbo-organisaties.

Gezond zijn is goed, maar onze collega kan ook helpen gezond te blijven (preventief).

  • U kunt als patiënt terecht in onze trainingsruimte voor gerichte oefeningen om uw belastbaarheid te verhogen en de kans op klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat te verminderen.
  • Als werkgever kunt u bij onze collega terecht voor advies over bedrijfsvitaliteit en hoe u uw werknemers gezond en fit kunt houden

Heeft u meer interesse over werkplekondersteuning of tips voor een goede houding tijdens uw werk? Vraag onze collega.

Robert Nieuwland - MCs

Robert is bedrijfsfysiotherapeut. In de afgelopen jaren heeft hij al in verschillende bedrijven gekeken en hij neemt nieuwe uitdagingen met beide handen aan. Hij kan u of uw bedrijf helpen om fysiek vitaal te worden of oorzaken van klachten (van medewerkers) onderzoeken.

Wilt u meer weten over Robert of een van onze andere collega's. klik dan op de link